خبر نامه4

سردبیر : دکتر احمدشاه فرهت
مدیر اجرایی : دکتر اناهیتا علیزاده قمصری
نشانی :
مشهد- بیمارستان امام رضا (ع)
مرکز تحقیقات نوزادان
تلفن: 8022632-0511
تلفکس: 8525316-0511

سخن نخست

مرکز تحقیقات نوزادان در
                جشنواره سرور

دکتر احمدشاه فرهت

اینک خبر نامه مرکز تحقیقات نوزادان یک ساله می شود و از هر فصل یکی را پشت سر گذاشته است. با فصل سرما شروع نمود که همه چیز خاموش و سرد بود، بهار را با همه زیبایی ها احساس کرد و در تابستان گرم با شور و شوق کارش را ادامه داد تا به پاییز رسید. اینک در این فصل خزان جرقه امیدی از دور دست به چشم می خورد. همچنانکه یکسال پیش امید داشتیم خبر نامه مرکز تحقیقات نوزادان به مجله نوزادان تکامل یابد امیدواریم این آرزودر آینده ای نزدیک به واقعیت تبدیل شود و ما بتوانیم اولین مجله نوزادان را به جامعه پزشکی ارائه نماییم.

به امید روزی که مرکز تحقیقات نوزادان به مرکز توانمند علمی تحقیقاتی و آموزشی منطقه تبدیل شود و بتواند مرجعی برای حل مشکلات بهداشتی درمانی باشد.

در این شماره می خوانید

1- سخن نخست

2- مرکز تحقیقات نوزادن در جشنواره سرور

3- ریسک فاکتورهای هیپرتانسیون پولمونری پایدار

4- سورفا کتانت تراپی اگزوژن

5- در آغوش گرفتن نجات بخش

6- هیدروپس فتالیس

سومین جشنواره علمی تحقیقاتی کودکان سرور در تاریخ 9 و 10 آبان ماه سال 1386 توسط مرکز فوق تخصصی بیمارستان دکتر شیخ با همکاری بنیاد سرور و دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، در هتل پارس مشهد برگزار شد. رئیس این جشنواره آقای دکتر مسعود ملکی ، ریاست محترم دانشگاه و دبیر آن جناب آقای دکتر خوارزمی ، استاد بیماریهای کودکان بود. حضور اعضای مرکز تحقیقات نوزادان در این جشنواره ، فعال و چشمگیر بود. 5 مقاله از این مرکز به صورت پوستر در جشنواره ارائه گردید. دو دستگاه تعویض خون نوزادان و پتوی فتوتراپی به همراه 4 جلد کتاب نیز در جشنواره شرکت یافتند.
در دومین پانل جشنواره که مربوط به بیماریهای نوزادان بود ، اعضای مرکز تحقیقات سخنرانی داشتند.
در اختتامیه به برترینهای جشنواره جایزه داده شد که از مرکز تحقیقات نوزادان خانم دکتر محمدزاده به عنوان سخنران برتر و آقای دکتر رضا سعیدی با تالیف کتاب نوزادان جایزه برتر را دریافت نمودند. همچنین کتاب " معاینه، تشخیص و درمان بیماریهای نوزادان " تالیف آقای دکتر احمد شاه فرهت به عنوان کتاب برتر جایزه برتر جشنواره را دریافت نمود.

سه غرفه در این جشنواره شرکت داشتند که یکی از آنها مربوط به مرکز تحقیقات نوزادان بود. در بازدید از غرفه ها کتاب معاینه، تشخیص و درمان بیماریهای نوزادان و پتوی فتوتراپی مورد توجه ویژه بازدید کنندگان قرار گرفت.

این اولین شرکت مرکز تحقیقات نوزادان در جشنواره ها می باشد. امید است با توکل به خدا و سعی و تلاش در معرفی و پیشبرد مرکز تحقیقات نوزادان گامهای بلندتری برداریم.

با تشکر
دکتر احمدشاه فرهت