پژوهشگران ميگويند تغذيه با شير مادر در دوران نوزادي خطر ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد.
به گزارش رويترز هلث۰محققان بر اين باور بودند که با انتقال ويروسهاي سرطان زا از مادر به فرزند شيرخوار خطر ابتلا به بدخيمي در نوزادان افزايش مييابد. بعد از آن مطالعات زيادي در اين زمينه صورت گرفت ولي نتايج خاصي بدست نيامد.
در تحقيق جديد دکتر ريچارد مارتين از دانشگاه بريستول احتمال ابتلا به سرطان بر اثر تغذيه با شير مادر را در ۴۳۷۹شرکتکننده بررسي کرد.
پيگيري اين افراد براي مدت ۷۳سال نشان داد شير مادر خطر ابتلا به سرطان را افزايش نميدهد.
دانشمندان با بررسي اطلاعات بدست آمده از ۱۴مطالعه قديمي دريافتند شير دادن خطر ابتلا به سرطان را در کودکان افزايش نميدهد.
دانشمندان با بررسي اطلاعات بدست آمده از ۱۴مطالعه قديمي دريافتند شير دادن خطر ابتلا به سرطان را در کودکان افزايش نميدهد.
خطر ابتلا به سرطان سينه در مادراني که به کودکان خود شير ميدهند قبل از يائسگي تا ۱۲درصد کاهش مييابد.